Zin in zoetigheid, mijn zoete dag van afgelopen weekend.
Zonder Suiker Eten- Dé plek om te starten met een gezonde levensstijl!
Geen Suiker Meer eten 1 mei 2017
mm
Miriam Geen reacties

Meer informatie over Natuurlijk Suikervrij van Miss Natural? Al meer dan 2000 mensen hebben deze methode al gedownload!

JA, IK WIL OOK SUIKERVRIJ LEVEN

Herken je dat? Je bent zo goed bezig met het volgen van een voedingspatroon, een dieet of je leeft volgens een bepaalde lifestyle maar toch heb je zo’n dag dat je alleen maar wilt snoepen? Mijn zin in zoetigheid nam afgelopen weekend de overhand. Zin in zoetigheid, is dit erg? Ik had het afgelopen weekend […]

Herken je dat? Je bent zo goed bezig met het volgen van een voedingspatroon, een dieet of je leeft volgens een bepaalde lifestyle maar toch heb je zo’n dag dat je alleen maar wilt snoepen? Mijn zin in zoetigheid nam afgelopen weekend de overhand.

Zin in zoetigheid, is dit erg?

Ik had het afgelopen weekend en merkte dat ik de gehele dag trek had. Ik was de avond ervoor uit eten geweest met vrienden, heb een borrel gedronken en lag uiteindelijk (te) laat in bed. Oeps… daar gingen mijn plannen voor het weekend.

Ik wilde graag nog even sporten, alleen ik kwam laat uit bed en moest nog veel doen. Gevolg… ik heb uiteindelijk bijna niks gedaan. Ondertussen voelde ik een enorme behoefte aan chocolade. Dus ik ben helaas voor de bijl gegaan en naar de supermarkt gegaan.

Schuldgevoel

Het ging uiteindelijk van kwaad naar erger, snoepjes, koek en chocolade wisselde elkaar de gehele dag af. Ik bleef de gehele dag last houden van een drang naar zoetigheid. Uiteindelijk lag ik ‘s avonds in bed en vroeg me af waar ik nu last van heb gehad. Ik houd me normaal gezien zo aan mijn voedingspatroon, waarom nu dan niet? En wat ben ik nu opgeschoten met het eten van al die snoep? Het gaf me uiteindelijk een schuldgevoel naar mijzelf.

Snacks in huis

De conclusie die ik kon trekken is dat doordat ik ben afgeweken van mijn levensstijl ik me slecht ben gaan voelen. Terwijl dit helemaal niet nodig is. Je kunt niet altijd 100% een boog gespannen hebben staan, je mag best een cheat day voor jezelf hebben.

Wat ik wel heb geleerd is dat ik voortaan zorg dat ik gezonde snacks in huis heb die ik 1 of 2 maal per week maak en er zo de rest van de week van kan genieten. Zo heb ik iets lekkers, maar toch zonder suiker.

Jouw ervaringen?

Wat zijn jouw ervaringen? Wil je je verhaal kwijt? Laat deze dan gerust hieronder achter en ik help je graag met tips en adviezen. Wil je hulp om zonder suiker te eten? Lees dan hier even verder >>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *